Online Back-up

Een duidelijke overgang van lokaal beheer naar de Cloud is zichtbaar. Niet alleen applicaties, desktop en de mail bevinden zich in de Cloud, ook de back-up is onder de typerende verkoopnaam Online Back-up een belangrijk onderdeel van een totaal oplossing voor bedrijven. cloud_backup

Online Backup is de oplossing welke onbetrouwbare tapes vervangt en een restore van data binnen enkele seconden voltooid. Van tapes wordt het restoren al gauw in uren berekend en dan nog worden de duimen gedraaid of alles nog leesbaar is! Dit is verleden tijd.

Gericht op het MKB biedt Cloud Today de oplossing waarmee
u verzekerd wordt dat alle data veilig wordt opgeslagen. Zowel veilig op afstand bij calamiteiten als beschermd van toegang door derden.

Meer informatie
> Over ons
> Neem contact met ons op
> Netwerk analyse aanvragen
Telephone-Icon 070 - 388 77 11
Mail-Icon info@mijnserver.nl 
Betrouwbaar

Back-up en bijhorende betrouwbaarheid zijn cruciaal voor een goede nachtrust.

Online Back-up draagt zorg dat uw data ongeacht origine op meerdere locaties veilig van derden wordt opgeslagen en ten alle tijde aanroepbaar is voor u.

Compatibiliteit

De in gebruik genomen software en infrastructuur is niet langer meer een bepalende factor in uw back-up oplossing.

Door het ontbreken van media kunt u tevens meerdere locaties als thuis en branch-offices voorzien van volledige back-up mogelijkheden.

Schaalbaar

Bedrijven zijn constant in ontwikkeling en daarmee ook uw IT omgeving.

Het vergroten van benodigde capaciteiten door nieuwe software of medewerkers uitdienst. Schaalbaarheid van Cloud Today zorgt dat je op elk moment kan bijschalen.