Private Cloud

Met uw eigen Private Cloud beschikt u over een omgeving met flexibiliteit, overzicht, stabiliteit, zekerheid en veiligheid. Op basis van de Public Cloud van Cloud Today wordt de betrouwbaarheid geboden gecombineerd met de veiligheid en controle van een eigen infrastructuur, de Private Cloud. 

Verdeelt over meerdere locaties worden resources, exclusief voor u beschikbaar gesteld. Dit wordt gerealiseerd op een Microsoft gespecialiseerde omgeving met technieken als Hyper-V en Failover. Een team van Cloud Today monitort en beheerd de omgeving 24uur per dag en 7 dagen per week. U hoeft niet langer specialisten in dienst te hebben om te genieten van een hoogwaardige en professionele IT omgeving. Cloud Today neemt deze taken van u over. Ook kan Cloud Today ondersteunen op de 1ste, 2de of 3de lijn support.

Zelf maakt u verbinding via een beveiligde SSL of VPN verbinding. De enige vereiste is een actieve internet verbinding. Vanuit de Cloud kunnen medewerkers op snelheid hun applicaties gebruiken en communiceren met andere medewerkers.

Vraag vandaag nog een voorstel aan om te zien welke voordelen voor uw onderneming van toepassing zijn bij een overgang naar een Private Cloud. Naast de gebruikte resources zijn ook de kosten direct inzichtelijk. De omgeving wordt volledig naar uw wens en eisen ge├»mplementeerd. Net als de ondersteuning en beheer die Cloud Today van u kan overnemen. 

Microsoft -cloud 1.jpg
Meer informatie
> Over ons
> Neem contact met ons op
> Netwerk analyse aanvragen
Telephone-Icon 070 - 388 77 11
Mail-Icon info@mijnserver.nl
Administrators kunnen:

VM's aanmaken en verwijderen
Resources verdelen over VM's
Software installeren en inrichting aanpassen op VM's
Snapshots (backup) terugzetten c.q. aanmaken
VM's tussen fysieke hosts verplaatsen
Inloggen op de Console
Netwerk beheer (Vlans) instellen
VM's Pauzeren, slaap stand aanzetten, herstarten en uitschakelen

 

Gebruikers, groepen en dergelijke aanmaken in AD
Virtual Servers beheren
Eigen applicaties beheren

Optioneel

Cisco ASA aangesloten op een dedicated Internet verbindingen en IP Range
Monitor uw eigen Private Cloud met System Center Operations Manager
Back-up d.m.v. System Center Data Protection Management