Hosted IP Telefonie

Hosted IP Telefonie is een technologie dat Internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Telefonie is op deze manier mogelijk op datanetwerken wat vele voordelen met zich meer brengt.Voip -globe

Cloud Today is gespecialiseerd in flexibele spraak- en datadiensten en mede hierdoor zijn wij als geen ander in staat om uw organisatie verder te helpen bij het stroomlijnen van spraakcommunicatie.

Door de opkomst van Hosted IP Telefonie oplossingen kunnen naast grote bedrijven ook bedrijven in de MKB sector genieten van de nieuwste technologien op dit vlak.

U betaald een all-in tarief waarin toestel, lijnkosten en support zijn inbegrepen. Tevens is support niet beperkt tot ondersteuning van 9 tot 17uur

Meer informatie
> Over ons
> Neem contact met ons op
> Netwerk analyse aanvragen
Telephone-Icon 070 - 388 77 11
Mail-Icon info@mijnserver.nl
Kostenbesparing

Doordat gebruik wordt gemaakt van de reeds bestaande infrastructuur is geen apart telefoonnetwerk meer nodig. Uw telefoon wordt aangesloten op uw computer en middels een softphone applicatie beschikt u over de mogelijkheid om met uw notebook te bellen

"Sinds wij meerdere vestigingen hebben zijn onze telefoonkosten aanzienlijk verminderd omdat wij tussen beide vestigingen gratis bellen"

Schaalbaarheid

U betaalt een vast bedrag per medewerker per maand en van maand tot maand. Wanneer u een nieuw kantoor opent of nieuwe medewerkers aanneemt dan sluit u eenvoudig extra IP telefoontoestellen op uw netwerk aan.

"Flexplekken en interne verhuizingen vormen geen problemen meer vanwege de mogelijkheid om in te loggen op een vast toestel"

Betrouwbaarheid

Alle systemen zijn redundant uitgevoerd en worden gehost in een beveiligde datacenter met backup voorzieningen en een SLA contract. Upgrades vinden onzichtbaar plaats waardoor u altijd over de laatste versie en functies beschikt zonder onderbrekingen.