Online werkplek

Een online desktop is eenvoudig in gebruik, flexibel en levert grote besparingen op uw TCO. Met de online werkplek van Cloud Today krijgt u wat u wilt en betaalt u enkel voor wat u gebruikt. Of u nou beschikt over een eenmanszaak, groot kantoor of medewerkers die vaak onderweg zijn; een online werkplek is de oplossing.

Cloud_DesktopDe Hosted Desktop levert een complete werkomgeving, volledig op maat gemaakt naar uw wensen en bedrijfsprocessen. Door het in gebruik nemen van virtuele online werkplekken maakt Cloud Today het voor u mogelijk direct te reageren op veranderingen binnen uw organisatie. Nieuwe gebruikers, software, meer data of nieuwe projecten, door de schaalbaarheid van Cloud Today kunnen wij direct reageren.

De desktop markt is in beweging met Windows 7 overgang, Mac OS opkomst, het nieuwe thuiswerken en de nood voor mobiele toegang. Cloud Today biedt met Hosted Desktop de oplossing voor al deze veranderingen in de markt.

Neem vrijblijvend contact op en wij voorzien u direct van een demo omgeving. De mogelijkheden m.b.t. een Cloud oplossing voor uw bedrijf presenteert Cloud Today graag kosteloos bij u op kantoor.

 

Meer informatie
> Over ons
> Neem contact met ons op
> Netwerk analyse aanvragen
Telephone-Icon 070 - 388 77 11
Mail-Icon info@mijnserver.nl
Uw bedrijfssoftware

Al uw software op één werkplek en voor alle medewerkers toegankelijk vanaf elke locatie!

"Veranderd het software pakket? Dan veranderd de infrastructuur gewoon mee."

Altijd toegang

Geef uw werknemers de mogelijkheid om hun werk te kunnen uitvoeren waar ze zich ook bevinden.

"Thuiswerken is nog nooit zo simpel geweest."

Kostenbesparing

U betaald per gebruiker, gebruikte GB, resource, zo betaalt u nooit meer dan wat u gebruikers ook daadwerkelijk gebruiken.

"Door gebruik te maken van online desktops bent u geen onnodige kosten meer kwijt aan het beheren van uw IT omgeving."