Over ons

Cloud Today is de IT Partner als het gaat om het realiseren en optimaliseren van de ideale online werkplek. Wij helpen onze klanten aan hun succes door de perfecte virtuele omgeving te implementeren. De service van Cloud Today start met het bepalen van een passende strategie die uiteindelijk vorm zal krijgen als volledige oplossing van de virtuele online werkplekken voor uw organisatie.

Veel bedrijven beschikken over minimaal één server, vaste contracten voor maandelijks beheer, flinke uitgaven aan zowel IT als Telefonie en veel meer van dit soort ouderwetse oplossing. Wij van Cloud Today proberen bedrijven bewust te maken van de mogelijkheden van nu ten opzichte van de beperkingen van vroeger.

Cloud Today is gevestigd in Purmerend en Schagen (Noord-Holland) en richt zich "met name door de mogelijkheden van Cloud Computing" op bedrijven in heel Nederland. Momenteel is Cloud Today bezig ondernemers te contacteren en te attenderen op Cloud oplossingen in Alkmaar, Hoorn, Schagen, Den-Helder en omstreken.

Benieuwd wat Cloud Today voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en hoor direct de mogelijkheden voor uw onderneming. 

Meer informatie.
> Over ons
> Neem contact met ons op
> Netwerk analyse aanvragen
Telephone-Icon 070 - 388 77 11
Mail-Icon info@mijnserver.nl
- Onze diensten

Cloud Today bied alles aan op het gebied van Cloud Computing. Denk hierbij aan uw online werkplek "Hosted Desktop met Hosted Exchange" uw eigen virtuele server "Virtual Private Server" Alles gecombineerd met een professionele back-up, anti-spam & antivirus oplossing zodat uw bestanden altijd veilig en beschikbaar zijn.

- Voor Wie?

Werken met online oplossingen zoals een online werkplek is beschikbaar voor elke ondernemer, ongeacht het aantal medewerkers.
Financieel gezien is het overstappen naar een Cloud Oplossing veel voordeliger dan het aanschaffen, inrichten c.q. onderhouden van een server.

- Waar?

Met een Cloud oplossing maakt de locatie van uw bedrijf niet uit, of u nu aan de andere kant van Nederland opereert of vanuit het buitenland; Uw heeft enkel een cliënt en een werkende internetverbinding nodig om uw IT omgeving te benaderen.